Nedgravning af dræn

Nedgravning af dræn for private og erhverv

Hvornår bør du overveje nedgravning af dræn? Har du problemer med fugt i soklen eller fundamentet? Eller har du problemer med vand på marken eller i haven? Hvis du gentagende gange oplever problemer med vand eller har konstateret fugtproblemer, er det en rigtig god ide at få etableret dræn. Broby Entreprenør på Fyn er autoriseret kloakmester, hvilket gør os til et oplagt valg, når det kommer til nedgravning af dræn.

Vi har udført mange forskellige typer af opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner og hjælper hellere end gerne dig med at komme fugt- eller vandproblemerne til livs. Vi er beliggende i Broby, men kører ud på hele Syd- og Midtfyn.

Hvilket drænarbejde tilbyder vi?

Problemer med fugt og vand kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Derfor har vi specialiseret os i alle former for drænarbejde, som blandt andet tæller:

  • Omfangsdræn
  • Markdræn
  • Afvanding af ridebane

Når vi etablerer nye dræn, gør vi det altid efter grundige opmålinger af højdeforskelle, analyse af jordtype og tager hensyn til eventuelle eksisterende dræn. Det giver det mest effektive og tilfredsstillende resultat. Det gælder uanset, om vi skal hjælpe dig med drænarbejde ved bygninger, markdræn eller dræning af helårs- og fritidsgrunde. Vores kompetencer er på plads og vi leverer derfor altid et solidt stykke arbejde.

Kontakt os for en aftale om nedgravning af dræn

Hvis du har brug for hjælp til nedgravning af dræn eller gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dine fugt- eller vandproblemer, står vi klar til en snak. Vi har som sagt mange års erfaring på området og kan derfor afhjælpe problemet.

Du er velkommen til at ringe allerede i dag på (+45) 40 49 08 79 eller sende os en mail på kontakt@broby-entreprenor.dk. Så finder vi i fællesskab ud af, hvordan vi bedst løser opgaven.

Profilbillede

Søger du en erfaren entreprenør eller kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@broby-entreprenor.dk

Kloakmester logo
null

Hurtigt og veludført arbejde

Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden. Hos Broby Entreprenør bestræber vi os på at komme til tiden og aflevere til deadline.

null

Høj kvalitetssikring som entreprenør

Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde når vi udfører kloak- og entreprenøropgaver for privatpersoner og erhverv.

null

Stort fokus på kundetilfredshed

Vi kører ikke før kunden er tilfreds! Hos Broby Entreprenør ApS rådgiver vi altid kunden om den bedste løsning.

PROFESSIONEL ENTREPRENØR

Søger du en entreprenør til ​kloakering eller anlægsarbejde?

Har du brug for kloakservice, kloakering eller måske en ny belægning? Vi løser alle former for entreprenøropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for en veludført entreprenøropgave.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk