Kloakering i Odense

Kloakering i åbent land

Bor du i åbent land? Og har du fået krav om at rense spildevandet? Ejendomme på landet, som ikke har mulighed for at blive tilknyttet det offentlige kloaksystem, kan få et krav fra kommunen om at skulle rense spildevandet på højde med de offentlige rensningsanlæg. Her er det nødvendigt at rense spildevandet fra din ejendom. Hos Broby Entreprenør nær Odense kan vi hjælpe dig med kloakering i åbent land. Der findes nemlig en længere række muligheder for at rense spildevandet, som lever op til de krav, kommunen stiller:

  • Biologisk minirenseanlæg
  • Nedsivningsanlæg
  • Biologisk sandfilteranlæg
  • Bundfældningstank

Disse løsninger er noget, vi hos Broby Entreprenør tilbyder og gerne vejleder dig nærmere omkring, så du får det rette kloakanlæg til rensning af spildevand.

Biologisk minirenseanlæg

Et biologisk minirenseanlæg har en renseproces, der fungerer på samme måde som renseprocessen i et sundt vandløb. Takket være naturlige bakterier og mikroorganismer renser anlægget spildevandet på en effektiv, hurtig og naturlig måde, som giver en vandkvalitet, der lever op til kravene på området.

Nedsivningsanlæg

Til rensning af spildevand kan du også vælge at benytte dig af et nedsivningsanlæg, som består af en bundfældningstank, en pumpebrønd og to fordelerrør. Spildevandet løber ud i tanken og tilbageholder de faste dele i vandet. Derefter bliver vandet ledt videre til pumpebrønden, som leder det videre ud i rørene, hvorfra det siver ned gennem jordlagene og dermed bliver renset.

Vi hjælper dig med kloakering i Odense, Faaborg og omegn

Broby Entreprenør er behjælpelig med effektive løsninger, hvis du har fået krav fra kommunen om spildevandsrensning. Vi rådgiver og vejleder altid, så du får den bedst mulige løsning.

Kontakt os gerne på telefon (+45) 40 49 08 79 eller send os en mail på kontakt@broby-entreprenor.dk – Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med kloakering i Odense & omegn.

Profilbillede

Søger du en erfaren entreprenør eller kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@broby-entreprenor.dk

Kloakmester logo
null

Hurtigt og veludført arbejde

Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden. Hos Broby Entreprenør bestræber vi os på at komme til tiden og aflevere til deadline.

null

Høj kvalitetssikring som entreprenør

Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde når vi udfører kloak- og entreprenøropgaver for privatpersoner og erhverv.

null

Stort fokus på kundetilfredshed

Vi kører ikke før kunden er tilfreds! Hos Broby Entreprenør ApS rådgiver vi altid kunden om den bedste løsning.

PROFESSIONEL ENTREPRENØR

Søger du en entreprenør til ​kloakering eller anlægsarbejde?

Vi løser alle former for entreprenøropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for en veludført entreprenøropgave.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk