Om firmaet

Om Broby Entreprenør ApS

​Hej, Først og fremmest tak for at have fundet vej hertil. Jeg hedder Jesper Knudsen og står bag Broby Entreprenør, som jeg startede i februar 2020. Jeg holder til i Broby, men kører ud til kunder over hele Syd- og Midtfyn og kommer derfor gerne forbi dig, hvis du bor i og omkring Ringe, Faaborg, Svendborg med flere.

Selvom mit firma er helt nyopstartet, er det ikke gældende for min erfaring og mine kompetencer, da jeg har været 7 år i branchen. Jeg har derfor et indgående kendskab til de processer og opgaver, der er inden for mit fag samt de krav og regler, som skal overholdes. Mit arbejde udføres derfor altid med professionelle briller på.

Jeg er startet op som selvstændig, fordi jeg synes, det er spændende at drive egen virksomhed og at kunne have direkte kontakt med mine kunder. Det er det, der får mig i gang hver morgen, og som jeg glæder mig til hver dag. Derfor glæder det mig også, at du har fundet vej hertil, da der ikke er noget, jeg hellere vil end at hjælpe dig med din problemstilling eller forestående opgave.

Gennem mit arbejde hos Broby Entreprenør har jeg fokus på kvaliteten af det stykke arbejde, jeg udfører, og at det bliver gjort i øjenhøjde med mine kunder, så de føler sig trygge. Personlig og god service mener jeg er alfa og omega for den gode og professionelle oplevelse. Det er derfor, hvad du kan forvente, når du kontakter mig omkring en opgave.

Skal du have sikret mod rotter, udført jordarbejde eller måske have anlagt rensningsanlæg på en ejendom i åbent land eller noget helt fjerde, er jeg klar til at snakke med dig om opgaven, så projektet bliver udført i tråd med dine ønsker og behov.

Vil du gerne have min hjælp? Så ring gerne til mig i dag på telefon (+45) 40 49 08 79 eller skriv til mig på kontakt@broby-entreprenor.dk.

Profilbillede

Søger du en erfaren entreprenør eller kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@broby-entreprenor.dk

Kloakmester logo
null

Hurtigt og veludført arbejde

Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden. Hos Broby Entreprenør bestræber vi os på at komme til tiden og aflevere til deadline.

null

Høj kvalitetssikring som entreprenør

Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde når vi udfører kloak- og entreprenøropgaver for privatpersoner og erhverv.

null

Stort fokus på kundetilfredshed

Vi kører ikke før kunden er tilfreds! Hos Broby Entreprenør ApS rådgiver vi altid kunden om den bedste løsning.

PROFESSIONEL ENTREPRENØR

Søger du en entreprenør til ​kloakering eller anlægsarbejde?

Vi løser alle former for entreprenøropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for en veludført entreprenøropgave.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk