Rottespærre til kloak

Rottesikring med rottespærre til kloak

Få professionel montering af rottespærre til kloak! Oplever du vedvarende problemer med rotter i kloakken eller i huset? Så bør du hurtigst muligt få en certificeret rottespærremontør som Broby Entreprenør til at montere en rottespærre til kloak. For når først rotterne finder vej til din kloak og forsøger at komme ind i huset, er det ikke længere sjovt. Hos Broby Entreprenør monterer vi rottespærre i din kloak. Når du får os til at gøre dette, sikrer du dig effektivt mod fremtidig indtrængning af rotter i din kloak. Det er et nødvendigt onde, hvis ikke du ønsker besøg af dem fremover.

Det er vigtigt, at du kontakter en rottespærremontør hurtigst muligt efter, du opdager rotter, da de udgør en stor sundhedsrisiko. Derudover skader de også ofte bygninger eller installationer, da de kan gnave dig igennem stort set alt. Derfor er det altså fordelagtigt at få en rottespærre til din kloak hurtigst muligt.

Hvordan kan jeg være sikker på, jeg har rotter?

Hvis du er så uheldig at have rotter, er du slet ikke i tvivl. Det er du ikke, da rotter efterlader ildelugtende afføring i din kloak – det er ikke til at undgå at bemærke. Derudover vil du kunne se det i form af huller i jord eller belægning ved fundament, sokler og riste. Langt de fleste er derfor slet ikke i tvivl, når de har rotter i kloakken. Så hvis uheldet er ude, så kontakt os og få hjælp til en rottespærre til din kloak.

Hvad er en rottespærre til kloak?

En rottespærre til kloak er en spærring med 2 klapper, som sættes ned i din kloak for at forhindre, at rotterne kommer ind fra hovedkloakken. Klapperne på rottespærren åbner, når der kommer vand fra toilet, håndvask, køkkenvask med flere og lukker sammen igen, når vandet har passeret. Rotterne kan derfor ikke komme igennem.

Kontakt os for montering af rottespærre

Vil du gerne have et tilbud på, hvad det koster at få os til at montere en rottespærre til kloak hos dig? Så kontakt os på telefon (+45) 40 49 08 79 eller skriv en mail til kontakt@broby-entreprenor.dk.

Profilbillede

Søger du en erfaren entreprenør eller kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@broby-entreprenor.dk

Kloakmester logo
null

Hurtigt og veludført arbejde

Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden. Hos Broby Entreprenør bestræber vi os på at komme til tiden og aflevere til deadline.

null

Høj kvalitetssikring som entreprenør

Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde når vi udfører kloak- og entreprenøropgaver for privatpersoner og erhverv.

null

Stort fokus på kundetilfredshed

Vi kører ikke før kunden er tilfreds! Hos Broby Entreprenør ApS rådgiver vi altid kunden om den bedste løsning.

PROFESSIONEL ENTREPRENØR

Søger du en entreprenør til ​kloakering eller anlægsarbejde?

Vi løser alle former for entreprenøropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for en veludført entreprenøropgave.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk