Tilbygninger

Vi udfører mindre tilbygninger for mere plads ude eller inde

​Drømmer du om at få lavet en udestue til kreative sysler? Eller ekstra værelser til børnene? Måske du gerne vil have en garage til bilen? Broby Entreprenør kan hjælpe dig skridtet videre med opfyldelsen af dine drømme, da vi udfører alt lige fra garager og redskabsskure til fundamenter til udestuer eller ekstra værelser, der skal bygges til huset.

Når du står overfor at skulle bygge til huset, er der mange ting at forholde sig til og tage hensyn til. Det slipper du for at gøre dig bekymringer om, da vi i samarbejde med dig finder en løsning, som passer bedst til dig og familien.

Vi giver drømmene liv

Selvom du mangler nogle kvadratmeter eller bare godt kunne tænke dig en rumfordeling med mere plads, behøver du ikke at flytte. Ofte skal der ikke mere til end en mindre tilbygning, hvilket vi kan hjælpe dig godt på vej til. En tilbygning kan give dit hus et godt løft, ligesom det kan give mere værdi til huset.

Vi hjælper dig med vejledning og rådgivning om, hvad du skal huske at tage hensyn til i forbindelse med byggeprojektet. Efter en grundig snak går vi i gang med at planlægge, hvordan dit tilbygningsprojekt bedst føres ud i livet.

Vil du have vores hjælp til en mindre tilbygning?

Vi står altid klar til at tage en snak med dig om, hvad du ønsker vores hjælp til i forbindelse med en mindre tilbygning. Med mange år i branchen er vi en kompetent samarbejdspartner, som undervejs i processen kan give dig gode råd om dit nye projekt. Ring til os i dag på (+45) 40 49 08 79 eller send os en mail på kontakt@broby-entreprenor.dk for at høre nærmere om kompetencer, priser og meget mere.

Profilbillede

Søger du en erfaren entreprenør eller kloakmester?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@broby-entreprenor.dk

Kloakmester logo
null

Hurtigt og veludført arbejde

Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden. Hos Broby Entreprenør bestræber vi os på at komme til tiden og aflevere til deadline.

null

Høj kvalitetssikring som entreprenør

Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde når vi udfører kloak- og entreprenøropgaver for privatpersoner og erhverv.

null

Stort fokus på kundetilfredshed

Vi kører ikke før kunden er tilfreds! Hos Broby Entreprenør ApS rådgiver vi altid kunden om den bedste løsning.

PROFESSIONEL ENTREPRENØR

Søger du en entreprenør til ​kloakering eller anlægsarbejde?

Vi løser alle former for entreprenøropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for en veludført entreprenøropgave.

(+45) 40 49 08 79
kontakt@broby-entreprenor.dk